Dagens namn: Ludvig, Love

Kastade handskarna – efter 31 sekunder

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-09

Karlsson höll nollan när Färjestad vann

Efter 31 sekunder kastade Brynäs Stephen Dixon och Färjestads Johan Andersson handskarna i lagens möte.

Efter en rejäl fight fick båda matchstraff av domaren Christer Lärking.

Målvakten Henrik Karlsson såg sedan till att hålla nollan och säkra segern för Färjestad som vann med 3-0.

– En jättebra match av hela laget, säger Karlsson till PPV.

Färjestad BK

Efter 31 sekunders spel var matchen över för Stephen Dixon och Johan Andersson.

Slogs i nästan 30 sekunder

Efter en rörig situation i sarghörnet började de två slåss. Varsin handske flög i fighten där kanadensaren fick in några riktiga snytingar på Andersson.

Slagsmålet hann pågå nästan lika länge som spelet hade varit igång innan Christer Lärking och hans kollegor kunde sära på slagskämparna. Resultatet blev matchstraff på båda spelarna för de kastade handskarna.

Men slagsmålet verkade ändå göra något gott för Färjestad. Redan efter drygt två minuter gav Per Åslund laget ledningen och sedan rullade det på.

Karlsson höll nollan

Marcus Paulsson satte tvåan innan Åslund ökade på med sitt andra mål för kvällen i slutet av den andra perioden.

Brynäs hade svårt att hota i en tredje period som rycktes sönder av utvisningar. Hemmalaget fick sin

chans i spel fyra mot tre i slutminuten men Henrik Karlsson lyckades hålla nollan när FBK vann med 3-0.

– En jättebra match av hela laget. Det har varit en riktigt bra roadtrip och vi har kommit ihop som lag, säger Henrik Karlsson.