Här psykas han av ismaskinsföraren

Publicerad 2011-11-16

Prejar Leksands-spelaren under intervjun

Johan Ryno fick oväntat motstånd mot Södertälje.

Leksands 25-åringen blev prejad och psykad av ismaskinisten under periodpausen i 1-0-segern.

– Bra jobbat, skrockade mannen bakom ratten när den förre AIK:aren hoppade undan.

Leksands bröt sin usla trend i power play under den första perioden mot Södertälje genom Tobias Forsbergs 1-0-mål. Det var med andra ord inte några överdrivet muntra miner hos hemmalaget när ställningen stod sig till andra periodpaus.

Tvingades hoppa undan

Då tog SSK till alla knep för att störa bortalaget.

När Södertäljes Mathias Månsson intervjuades av Viasat Hockeys Niklas Jihde intill sargen styrde ismaskinen snällt undan. När sedan Leksands Johan Ryno tog samma plats gick det inte lika smidigt.

25-åringen tvingas hoppa undan för maskinen när föraren prejade honom mot sargen.

– Bra jobbat, psykade sedan föraren sarkastiskt.

– Detsamma, svarade en märkbart irriterad Ryno.

”Spelade ganska stabilt”

Gästerna ska nog vara glada för att inte ismaskinen släpptes ut efter matchen. Då hade nämligen Erik Hanses hållit nollan och sett till att Leksand vann med 1-0.

– Jag tycker jag spelar ganska stabilt. Jag hade koll på situationerna och var lugn, säger Hanses.