Zdeno Charas slagsmål med Brian Boyle.

Han gjorde en assist, det avgörande målet – och vann ett slagsmål.

Zdeno Chara svarade för ett "Gordie Howe-hattrick" i segern mot Rangers.

– Vi gjorde ett ganska bra jobb, säger backjätten till nhl.com.

Zdeno Chara, 36, utnämndes till matchens lirare i kvällens 3–2-seger mot New York Rangers.

Inte så konstigt med tanke på att backgiganten var inblandad i allt.

Drygt elva minuter in i den tredje perioden sköt slovaken in det avgörande 3–2-målet med ett slagskott bakom Henrik Lundqvist.

"Tvungna att studsa tillbaka"

Och tidigare i matchen hade han spelat fram till Bostons ledningsmål i den första perioden och dessutom vunnit ett slagsmål mot tunge Brian Boyle.

Med den bedriften blev han inte bara matchens hjälte utan svarade även för ett "Gordie Howe-hattrick" som betyder ett avgörande mål, en assist och ett slagsmål.

– Vi kände att vi var tvungna att studsa tillbaka efter förlusten mot Detroit i onsdags (1–6, säsongens största förlust) och i dag tyckte jag att vi gjorde ett ganska bra jobb, säger matchhjälten till nhl.com.