Men Johan Fransson hittade nätet ändå.

När SKA Sankt Petersburg krossade Amur Chabarovsk stod den förre Luleåbacken för två fullträffar.

Massor med istid, men inga poäng på de sex första matcherna.

Nu har det lossnat för Johan Fransson.

Senast, mot Metallurg Novokuznetsk, spräckte han målnollan. Och i 7-0-segern mot Amur Chabarovsk följde han upp det med två nya kassar.

Efter 13.57 av den första perioden placerade Fransson in 2-0 till Sankt Petersburg efter att han fintat bort sin gubbe med en kylig skottfint.

Det andra målet höll på att bli ännu vackrare.

Fransson tag fart från egen zon och gick igenom hela motståndarförsvaret på egen hand, men missade avslutet. I stället slog han in en retur i sekvensen efter.

Livs nolla spräckt

Tony Mårtensson och Mattias Weinhandl, som båda tackat nej till landslagsspel på grund av skador, fanns med i Sankt Petersburgs laguppställning.

Weinhandl noterades för ett mål och en assist, och klättrade med det upp på andra plats i KHL:s poängliga.

En som däremot finns med i Karjala Cup är Stefan Liv, som hittat formtoppen i Sibir Novosibirsk. När Jevgenij Ketov gjorde Severstal Tjerepovets första mål för kvällen var det Livs första insläppta puck på 182 minuter.

Trots den spräckta nollan vann Sibir matchen med 4-2.