Skellefteå vann efter att brandlarmet gått

Arenan fick utrymmas efter en bränd hamburgare.

När matchen återupptogs gick Skellefteå ut och tog sjunde raka segern.

– Vi har bra stim även om vi inte spelar på topp i dag, säger Joakim Lindström.

Skellefteå tog ledningen på hemmaplan mot Linköping. Men bortalaget kvitterade bara sekunder senare. När klockan hade tickat upp till 13.30 började brandlarmet tjuta i arenan.

Efter tio sekunder blåste domarna av spelet och arenan fick utrymmas på både spelare och publik.

Det är inte första gången brandlarmet går i Skellefteå Kraft Arena. Anledningen visade sig vara en bränd hamburgare.

Poängkungarna nätade

Under SM-finalen förra året fick arenan utrymmas efter att en torkanordning för spelarnas handskar överhettats.

Efter en dryg kvart kunde spelet återupptas.

I den andra perioden ökade Bud Holloway och Ryan Vesce på Skellefteås ledning till 3-1. Carl Söderberg reducerade till 3-2, men närmare än så kom aldrig Linköping. I stället satte Joakim Lindström 4-2 i mitten av den sista perioden.

– Vi har bra stim även om vi inte spelar på topp i dag. Vi möter ett Linköping som är ganska bra. Det var en tuff match och det kunde ha gått hur som helst så vi är glada att få vinna den här, säger Lindström till C More.