Styr in pucken i eget mål med ansiktet

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-23

Modos Timander träffades illa vid Skellefteås 2–0-mål

Skellefteå ledde med 1–0 när Modo åkte på en riktig dubbelsmäll.

Mattias Timander träffades av Joakim Lindströms slagskott och pucken styrdes via Timanders kind i mål.

Timander tvingades kliva av och Modo tappade matchen.

1–0 kom efter 8.47 in på mittperioden.

Joakim Lindström träffade stolpen och Ville Koistinen fångade upp pucken och satte den i mål.

Efter det tog Skellefteå över kommandot som Modo haft i inledningen på perioden.

Träffas i ansiktet

2–0 kom åtta minuter senare. Återigen var det Lindström som drog till med ett rejält skott.

Ett skott som träffade Modos Mattias Timander på kinden. Pucken styrdes i mål och Timander föll till isen.

Timander tvingades lämna isen men var tillbaka i spel i den tredje perioden.

En tredje period där Skellefteå punkterade matchen ordentligt. Mikko Lehtonen bjöd på ett solonummer och tryckte in 3–0 med en kvart kvar att spela.

Två tvåmålsgörare

Därefter fortsatte målen att ramla in. Joakim Lindström gjorde sitt andra mål och Jimmie Ericsson bjöd på ett mål. Modo satte ett tröstmål genom Per Svartvadet men bättre än så blev det inte. Skellefteå vann med 5–1.

Skellefteå tog därmed hem tre poäng i toppen och håller jämn takt med serieledarna Luleå. Med en match mer spelad ligger de på en andraplats, två poäng efter LHF.

– Hela laget gör en kanoninsats, säger tvåmålsskytten Joakim Lindström till Canal Plus efter matchen.

Lindström som fortsätter att pumpa in poäng för sitt lag.

– Ja, pucken studsar min väg. Haft lite tur med mig, säger han ödmjukt.