Uppdaterad 2011-10-07 | Publicerad 2011-10-06

Fick föras av isen

Mika Hannula tacklade Skellefteås talang Ramus Edström blodig.

Men en sårig Edström

Det hade bara gått några minuter av matchen mellan Skellefteå och Modo när Mika Hannula tog ordentlig fart och tacklade Skellefteå Rasmus Edström in i sargen. Edström blev liggande ett tag, men kunde ta sig upp från isen, och ut i omklädningsrummet, med blodet rinnande från ansiktet.

Skällde på domaren

Mika Hannula klarade sig utan utvisning till Skellefteås stora irritation. Både lagkaptenen Jimmie Ericsson och lagledarna skällde på domaren Sören Persson som dock stod fast vid sitt beslut.

Edström kunde inte spela något mer under matchen. Talangen dök dock upp på läktaren med sår på näsan och en papperstuss i näsan.

Och från läktaren fick han se sina lagkamrater avgöra matchen.

Söderberg avgjorde

Modo, som tagit ledningen, via Christian Fortsberg fick se sig besegrade med bara två minuter kvar. Bud Holloway stod för kvitteringen och Anders Söderberg satte 2-1 till Skellefteå i slutet av matchen.

– Jävla skit. Det är för uselt. Två minuter kvar och de får ett sånt pissmål. Det är så dåligt, säger Morten Madsen till Canal plus.