Äntligen, Modin!

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-06

Hittade äntligen målet igen

Fredrik Modin hittade rätt igen – efter en lång tid utan mål skickade han in 4-4 mot Edmonton.

Äntligen gjorde Fredrik Modin mål igen.

Han kvitterade till 4-4 för sitt Columbus hemma mot Edmonton genom att peta in sin egen retur.

NHL

Den svenske stjärnan har kämpat mot skador och hade inför nattens match inte gjort mål sedan den fjortonde mars.

Kristian Huselius blev också målskytt i en match som Columbus till slut vann med 5-4. Hans femte mål för året inledde kanonaden för kvällen.

Christian Bäckman spelade 15:37 för Columbus och hamnade på plus ett.

Matchens fjärde svensk, Robert Nilsson, assisterade på ett av Edmontons mål.

New Jersey Devils visade att man kan vinna även utan sin stjärnmålvakt Martin Brodeur, som är skadad. Kevin Weekes vaktade målet och räddade två straffar när Devils slog Tampa Bay med 4-3.

Nicklas Bergfors fick bara spela fem byten under matchen. Johnny Oduya spelade desto mer – 31 byten och 27:26 minuters istid.

Patrik Berglund gjorde sitt tredje NHL-mål, men hans St Louis Blues föll tungt mot Anaheim Ducks med 5-2. Berglund bröt en passning mitt i Ducks zon och avslutade med en kall dragning mot målvakten Jonas Hiller. Målet innebar 1-1.

Samuel Påhlsson spelade fram till Ducks första mål, som kom redan efter 36 sekunders spel. Totalt blev det 16:52 minuters istid för den svenske checkingcentern.