Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-01-23

Sundsvall orkade inte komma ikapp

Stefan Pettersson.

Oskarshamn har börjat hitta rätt formmässigt.

Ett effektivt power play-spel gav en 4-3-seger mot Sundsvall och smålänningarna plockade därmed sin tredje vinst på de fyra senaste matcherna.

Oskarshamns djupa formsvacka verkar vara över.

Hemma mot Sundsvall plockade laget en ny seger efter att ha vunnit med 4-3, och därmed har laget vunnit tre av de fyra senaste matcherna.

Nyckeln mot Sundsvall var det effektiva power play-spelet där Oskarshamn gjorde tre av sina fyra mål.

Johan Ryno, som var sjuk senast, inledde målskyttet i just den spelformen, och i den andra perioden gjorde Mattias Guter 3-0 och Stefan Pettersson 4-1, båda målen i power play.

Sundsvall forcerade in två mål i den sista perioden men närmare än Dennis Bozic 3-4-puck kom man aldrig.

Trots segern så är Oskarshamn alltjämt sex poäng ifrån en playoffplats.

Sundsvall är ute på en fyra matcher lång bortaturné och har nu inlett med tre raka förluster och har Borås att möta innan man vänder hemåt igen. Totalt har laget fem raka nederlag.