Mattsson skadad när Malmö vann

Malmö-Tingsryd 4-1

Uppdaterad 2011-09-29 | Publicerad 2011-09-28

Jesper Mattsson.

I sitt första byte i Tingsryd slog nyförvärvet Mark Santorelli till, då han spelade fram till Thomas Larssons 1-0-mål.

Sedan var det roliga slut för Tingsryd.

Morten Green kvitterade snabbt i power play och i den andra perioden tog Malmö ledningen med ytterligare två power play-mål.

Daniel Josefsson fastställde slutresultatet 4-1 i tom bur i matchens absolut sista sekund.

Tyngre för Malmö var att Jesper Mattsson utgick efter en smäll och inte kom till spel i sista perioden.

Ännu tyngre för Tingsryd, som ligger fortsatt sist i hockeyallsvenskan utan seger efter fem omgångar.

Borås-Oskarshamn 3-1

Fyra mål på fyra matcher blev till två mål på drygt sex minuter.

Borås torka släppte direkt mot Oskarshamn.

1-0 kom efter 2.28 av Rasmus Ericsson och strax därpå gjorde Henrik Eriksson vad som skulle visa sig bli det matchvinnande målet i matchen som Borås vann med 3-1.

Förlusten var Oskarshamns första på fyra matcher.

Mora-Södertälje 5-1

Den slovakiske mästarmålvakten Julius Hudacek har storspelat under sin första tid i Södertälje.

Men mot Mora fick han lämnat över spaden till Sebastian Idoff efter fem minuter av den andra perioden vid ställningen 4-1 och samtidigt tog SSK:s tränare Johan Strömwall en time out.

Det hjälpte inte alls.

Mora vann med 5-1efter att Henrik Eriksson gjort lagets fjärde power play-mål i matchen.