AIK-forwarden gjorde mål redan på första skottet i 7–1-krossen mot Örebro.

Melin träffades av ett skott i en bortamatch mot Luleå och kort därefter kom beskedet att 32-åringen brutit handen.

En tung smäll för AIK eftersom Melin fram till dess tillhörde en av lagets främsta poänggörare och bildade en fruktad kedja med Mattias Janmark och Teemu Ramstedt.

Mål på första skottet

I kväll var den trion återförenade igen.

Björn Melin gjorde comeback efter att ha missat åtta matcher.

Då dröjde det inte länge innan han levererade.

Redan efter knappt sex minuter gjorde han själv 1–0-målet, och tre minuter senare spelade han fram Ramstedt till 2–0.

– Det var mitt första skott, jag fick ju öppen kasse, säger han själv om sitt mål i C More efter den första perioden.

Tre poäng totalt

– Vi hittar varandra i vår kedja, det fungerade direkt, och det är kul, fortsätter han.

Melins återkomst fick också fart på de övriga spelarna i laget. Efter fyra raka förluster blev AIK vinnare igen när de fullständigt körde över Örebro och vann med 7–0.

Melin fick också en assistpoäng på det sista målet och lämnade comebacken med ett mål och två assist.