Niklas Anger gjorde mål igen.

LINKÖPING. Han har gjort mål i tre matcher i rad.

I?går betydde fullträffen att Djurgården tog poäng mot serieledaren.

–?Jag har ett härligt flyt just nu, säger Niklas Anger.

Lagbygget Djurgården har däremot haft en tung höst med bara två trepoängare de 16 senaste matcherna. Enligt Niklas Anger är det bland annat power play-spelet som inte har fungerat – men i?går gjorde Djurgården två mål i spel fem mot tre.

När Patrik Zackrisson hade ökat på LHC:s ledning till 2–0 efter tio minuter tog Djurgården timeout – ett lyckat drag. Bara några sekunder senare reducerade Nicklas Danielsson efter passning från Niklas Anger. Men det var Anger som först blev noterad som målskytt.

–?Det berodde nog på att jag jublade mest i hela laget, säger Djurgårdens forward och skrattar.

I tredje perioden blev Anger målgörare på riktigt när han lyfte in 3–3 bakom LHC-målvakten Daniel Henriksson i spel fem mot tre.

–?Jag siktade mot krysset och den satt nästan där. Fast huvudsaken var att det blev mål.