”Det kändes otäckt”

Oscar Linberg tvingades kliva av skadad mot AIK.

Men Skellefteåcentern gav lugnande besked efter matchen.

– Ingen fara, säger han till Västerbottens Folkblad.

Oscar Lindberg förväntas få en viktig roll i årets upplaga av Skellefteå AIK. Med sina 6 poäng (4+2) vann han lagets interna poängliga under försäsongen. Därför var det nog många hemmasupportrar som blev oroliga när han efter drygt fem minuter av den tredje perioden blev liggandes i offensivt sarghörn och sedan fick hjälpas av isen.

– Det kändes otäckt när det hände men nu är det lugnt. Det ska inte vara någon fara, säger Lindberg till Västerbottens Folkblad efter matchen.

Klubbens läkare Karin Granberg säger så här om skadan.

”Inget har gått av”

– Det ser mycket trevligare ut nu än när han gick av isen. Det är inga tecken på att något gått av. Vi följer upp det här imorgon. Det ser hoppfullt ut.

Matchen vann gästande AIK med 3-2 efter straffar. Patric Blomdahl och Linus Videll satte sina straffar för AIK, medan Erik Forssell var den ende i hemmalaget som satte sin straff.