I dag vann laget med 3-2 mot Troja/Ljungby och är ny tvåa i serien.

Återigen hamnade Niklas Anger i målprotokollet för Almtuna.

Efter de tre inledande omgångarna av hockeyallsvenskan låg Troja/Ljungbys box play-statistik på föga imponerande 57,89 procent.

De siffrorna förbättrades inte mot Almtuna.

Jesper Williamsson gav gästerna ledningen med ett backskott i power play efter 24 sekunder av den andra perioden.

Men sedan började Troja-utvisningarna dugga tätt.

Först prickade Daniel Hermansson in kvitteringen, sedan satte Niklas Anger sitt sjätte mål för säsongen efter en fin framspelning av Mattias Guter och innan mittperioden var över petade Jonas Westerling dessutom in 3-1 till Almtuna.

Samtliga tre mål kom till i numerärt överläge.

8.27 in i tredje perioden satte visserligen Viktor Amnér en reduceringspuck, via Robert Kimbys klubba, men närmare än så kom inte Troja.

Vinsten var Almtunas andra raka.

Redan efter tre minuter gjorde Linus Persson 1-0 till Bofors och drygt två minuter senare utökade Johan Nilsson till 2-0.

Efter det var det inget snack - Sundsvall hade ingenting att komma med.

Den italienske landslagsmålvakten Daniel Bellissimo får dock vänta på sin på sin första nolla i Bofors.

Med mindre än åtta minuter kvar av matchen gjorde Sundsvall ett tröstmål genom Oscar Johansson.

Bofors vann till slut med 5-1.

Sundsvall står efter fyra matcher fortfarande utan seger efter ordinarie matchtid. Bofors har två vinster och två förluster.