Dagens namn: Ellen, Lena

”Babyhawks” tog tredje raka

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-02-05

Krislaget har blivit vinnare

Tomas Wallgren gjorde hattrick i storsegern, Malmö plockade tredje raka segern och det blev fullpott i hemmaturnén.

Det innebär att skåningarna nu har skuttat upp till en sjundeplacering och plötsligt ligger man alltså på den sista play off-platsen.

Snacka om att laget fick en nytändning efter snacket om en eventuell konkurs och den egendomliga spelarflykten.

I kväll tog laget tredje raka segern och "Det nya Malmö" har fortfarande inte förlorat.

Dessutom har publiken hittat tillbaka till sina stolar.

Mor Nybro hamnade publiksiffran på imponerande 7 244 stycken.

Hemmalaget hade en 1-0-ledning inför andra perioden. Marcus Olssons fullträff tillkom i power play efter sex minuters spel.

– Vi spelar bra men det är lite för slött emellanåt och vi kan bättre. Dom har haft ett par riktigt bra lägen, så vi måste hålla farten uppe, sa målskytten Marcus Olsson till TV 4 sport i pausen.

Malmö ägde spelet

Nybro kvitterade efter drygt halva matchen, men annars var det Malmö som dominerade spelet.

Tomas Wallgren gjorde 2-1 strax därefter och tre minuter senare slog Fredrik Eriksson in trean i spel fem mot fyra.

Wallgren slog till två gånger om i tredje och forwarden utökade sin målskörd från ett mål till fyra stycken den här säsongen.

Matchen slutade hela 7-1 och Malmö har samma poäng som Björklöven på sjundeplatsen, men skåningarna har bättre målskillnad.

Nu kan säsongens stora krislag vara på väg mot kvalserien.