Här är något som kandiderar till årets tavla.

Frölundas målvakt Ari Ahonen släppte in en puck från mittlinjen.

När han byttes ut kastade han vattenflaskan i raseri.

Skellefteå vann matchen med 5–3.

Frölunda fick annars en bra start i bortamatchen när 17-årige Carl Klingberg petade in 1–0 på en retur.

Men Skellefteå vände på steken – och det fort.

Gabriel Karlsson kontade in kvitteringen i nuimerärt underläge i slutet av första perioden.

Och direkt i andra perioden gick Skellefteå fram till en tvåmålsledning. Erik Andersson skickade iväg en puck från mittlinjen – och Ahonen lurades av studsen. Och bara en och en halv minut senare placerade Christian Söderström in 3–1 på ett friläge.

”Inte Aris fel”

Frölundas tränare Ulf Dahlén bytte ut Ari Ahonen – som i frustration och ilska kastade vattenflaskan i avbytarbåset.

– Det var mitt val. Det var inte Aris fel, men när pucken studsade in och det blev två snabba mål behövdes en förändring, sa Dahlén till ppv inför tredje perioden.

Då hade Frölunda, med Johan Holmqvist i kassen, fått kontakt och reducerat genom Tuukka Mäntylä.

Men direkt i tredje perioden drogs rullgardinen ner för Frölunda. Först direktsköt Christian Söderström 4–2 på passning från Niklas Strandberg och därefter bröt Niko Dimitrakos in på mål och satte 5–2.

Ulf Dahlén chansade sedan vilt och plockade ut målvakten med fyra minuter kvar. Lars Eller reducerade till 5–3 – men närmare än så kom inte Dahléns manskap.