Tim Sandberg, 24, har en tung kväll i Södertäljes kasse.

Det mest positiva som går att säga om insatsen är att den var kort.

Efter två minuter byttes målvakten ut.

Södertälje storsatsade inför säsongen, men har i vinter misslyckats med det mesta. Laget ligger näst sist i Hockeyallsvenskan och kämpar för att ens hålla sig kvar i andraserien.

Dagens möte med Vita Hästen verkade inte bli någon vändpunkt. Efter en minut sköt hemmalaget 1–0 genom Tobias Liljendahl. En minut senare ökade de på till 2–0 genom Mattias Kalin.

Ersättaren klarade sig bättre

Det var nog för att Södertäljes tränare Janne Karlsson skulle begära timeout. Han tillrättavisade sina spelare och bytte sedan målvakt till Christoffer Bengtsberg. Det innebar att förstekeepern Tim Sandbergs match bara varade i två minuter och 21 sekunder.

Ersättaren Bengtsberg klarade sig bättre än Sandberg och släppte bara in två mål under återstoden av matchen. Det räckte till en poäng för bottenlaget, sedan det blivit 3–3 vid full tid och Vita Hästens Mattias Kalin avgjort i förlängningen.