Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-19

Tisdagens träningsmatcher för elitserielagen

Linköping–HV 71 3–4 (3–2, 0–1, 0–1)

Målskyttar, Linköping: Tony Mårtensson, Joakim Eriksson, Mattias Weinhandl. HV 71: Jonas Johansson, Stefan Pettersson, Jukka Voutilainen, Pasi Puistola.

HV 71 fortsätter övertyga och i går blev det seger mot lokalkokurrenten Linköping. Men seger satt hårt åt. HV 71 låg under med 1–3 innan laget började upphämtningen. Stefan Pettersson avgjorde i tredje perioden med mindre än två minuter kvar av matchen.

Södertälje–Djurgården 3–4 (0–1, 2–2, 1–1)

0–1 (10.06) Tobias Lindström (Fredrik Bremberg, Linus Kjell), 0–2 (33.10) Niklas Anger (Kristofer Ottosson, Christian Eklund), 0–3 (34.28) Timmy Pettersson (Morten Ask, Nichlas Falk), 1–3 (35.17) Johan Sjödell-Wiklander (Duane Harmer, Linus Videll), 2–3 (37.21) Linus Klasen (Per Hallin), 2–4 (51.10) Dick Axelsson (Morten Ask), 3–4 (55.24) Linus Videll (Robert Carlsson, Jens Olsson).

Skott: 42-34

Djurgården skaffade sig en 3–0-ledning, men med två snabba mål jobbade sig Södertälje tillbaka. Dick Axelsson kunde skjuta 4–2 med nio minuter kvar mitt i den värsta hemmapressen.