Här har ni det finländska hockeymissnöjet sammanfattat i en bild.

Det var nämligen inte Lejonen som gjorde mål när supportern jublade.

FInland var illa ute mot Slovenien i VM – men avgjorde mötet i slutet.

Finlands start på VM har inte imponerat och förbundskaptenen Lauri Marjamäki har fått hård kritik.

Laget hade inför kvällens match åkt på en 1–5-förlust mot Frankrike, en strafförlust mot Tjeckien och tagit en uddamålsseger mot Vitryssland. Finland dömdes redan innan VM-turneringen ut från experthåll efter att de ansågs ha en alldeles för tunn trupp.

Och mot Slovenien blev det ikväll en mardrömsstart för Lejonen när slovenske Anze Kuralt satte 1–0 efter drygt 14 minuters spel efter ett svagt finskt försvarsspel.

Besvikna supportrar

På läktarna sågs flera finska supportrar deppa och skaka på huvudet men också en man – i tv-bildernas centrum – som valde att uttrycka det motsatta.

Finländaren jublade och applåderade ironiskt de finska spelarna och ledarna för målet.

Efter den svaga starten på matchen gjorde Veli-Matti Savinainen och Mikko Rantanen den andra periodens enda mål.

Slovenien lyckades dock kvittera till 2–2 halvvägs in i den tredje perioden, och en finsk supporter skickade då en passning till förbundskaptenen när han stack ner en arg emoji-skylt mot Marjamäki i båset.

Men Finland kom tillbaka.

Sebastian Aho och Markus Hännikäinen avgjorde matchen med sina 3–2- och 4–2-mål innan slutresultatet 5–2 kom i öppen kasse.