Rögle-Troja-Ljungby 4-2

Publicerad 2011-12-14

Han är vanligtvis lagets buse och leder den interna utvisningsligan i överlägsen stil.

Mot Troja-Ljungby lade backbjässen Sean Curry grunden för Rögles seger.

Efter knappt sex minuter av den första perioden spelade Curry fram till poängkungen Eric Himelfarbs 1-0-mål och i början av andra gjorde han sitt första mål sedan oktober.

I och med 4-2-vinsten är nu Rögle uppe i nio raka segrar.

Leksand-Tinsgryd 0-1

Efter två perioder ledde Leksand skotten med 26-8.

Ställningen?

0-0.

Då klev Tingsryds Växjölån Tom Linder fram och gjorde matchens första mål, tillika sitt första för säsongen, efter 3.21 av den tredje perioden.

Det skulle också bli den enda fullträffen för kvällen.

Tack vare den storspelande målvakten Michel Zajkowski, som räddade 43 skott, kunde Tingsryd hålla ut och ta sin fjärde raka seger.

Almtuna-Mora 4-3

Almtuna hade fem raka förluster bakom sig och riskerade vid ett nytt nederlag, samtidigt som Sundsvall vann mot Malmö, att halka ner under det negativa kvalstrecket.

Men medan Sundsvall föll mot Malmö efter straffar tog Almtuna en efterlängtad trepoängare.

Gästande Mora tog visserligen ledningen två gånger om i den första perioden, men med drygt en minut kvar innan periodvilan satte Kim Lennhammer 3-2 till Almtuna.

Den ledningen släppte man aldrig. Segersiffrorna skrevs till 5-3 efter att Niklas Anger, som totalt stod på tre poäng, på egen hand satte fyran och sedan spelade Jonas Westerlings 5-3-mål i tom bur.

Krisstämpeln passades därmed över till Mora, som har fyra raka poänglösa matcher.