Fansen gick hem – efter två perioder

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-12-26

”Får inte förnedra oss så här”

Djurgården spelade ut serieledarna Skellefteå fullständigt.

Redan efter två perioder stod det 5-0 till hemmalaget vilket fick delar av bortaklacken att redan då ge upp och lämna arenan, rapporterar Canal Plus.

– Vi kan inte förnedra oss som vi håller på nu. Det här får inte fortsätta, sade Christian Söderström till Canal Plus i andra periodpaus.

Talangen John Norman fick komma fri och vackert lyfta in 3-0 och Mario Kempe billigt snurra runt och lägga in 4-0 köksvägen. Då var bara halva matchen spelad för Djurgården hemma mot serieledaren Skellefteå.

Lassens första poäng

En osannolik utspelning som fick Skellefteås tränare att agera och redan då ta en timeout. Men den fick ingen som helst effekt.

Istället fortsatte förnedringen och målskyttet för Djugården. När till och med superfloppen Stefan Lassen fick göra mål till 5-0, hans första poäng för Dif efter övergången från Leksand, tröttnade bortafansen.

Många av Skellefteås supportrar, som blivit bortskämda av årets överraskning under hösten, lämnade arenan redan efter 18 minuter av den andra perioden, rapporterar Canal Plus.

Hadelöv utbytt

– Vi är inte med alls i dag. Vi har inte skallen med oss, det slarvas och vi går bort oss på alla möjliga ställen, sade Skellefteås Christian Söderström i periodpaus.

– Vi kan inte fortsätta att förnedra oss som vi håller på nu. Det här får inte fortsätta.

Skellefteå bytte också ut målvakten Andreas Hadelöv, som trots resultat var strålande i matchen, mot Joakim Eriksson. Han höll nollan när Skellefteå vann sista perioden med 1-0 men förlorade matchen med förkrossande 5-1.