Linus Videll.

Linus Videll, 26, levererade direkt i debuten med Jugra Chanty-Mansijsk.

Med sitt 4-4-mål räddade han poäng mot topplaget SKA S:t Petersburg.

Jugra Chanty-Mansijsk köpte Linus Videll från AIK för snart två veckor sedan.

I debuten med sin nya klubb matchades han hårt av coachen Sergej Sjepelev när Jugra jagade kvittering mot KHL-ledarna SKA S:t Petersburg.

Videll spelade nästan nio minuter i den tredje perioden och tackade för förtroendet genom att sätta 4-4 med drygt nio minuter kvar av ordinarie matchtid.

S:t Petersburg knep dock extrapoängen, då Dmitrij Kalinin avgjorde matchen i förlängningen.

I S:t Petersburg noterades Mattias Weinhandl för en passningspoäng, medan Tony Mårtensson stod för två.

Karlsson vinnare utan "Bengan"

I Moskvaförorten Mytisjtji gjorde Janne Karlsson sin första match i båset utan Bengt-Åke Gustafsson, som sparkades efter Atlants förlust mot Jugra.

Då blev det vinst.

Metallurg Magnitogorsk besegrades med 3-2 efter att Atlant fått en drömstart med tre mål innan sex minuter var spelade av matchen.

Atlant klättrade därmed åter upp på slutspelsplats i KHL:s västra konferens.