Senast hade Frölunda turen på sin sida.

Men på fredagen förlorade Göteborgslaget på övertid mot schweiziska ZSC Lions.

Men assisterande tränare Stephan Lundh deppade inte ihop för det.

– Surt. Men det ser bättre och bättre ut, säger han till Göteborgs-Posten.

Den första perioden slutade mållös men i mittperioden satte spelet igång ordentligt.

Lions tog ledningen efter sju minuter men bara 20 sekunder senare kunde Mikael Johansson kvittera när han satte en straff, efter att själv ha blivit nergjord.

Johansson gav Frölunda ledningen efter en snabb kontring men hemmalaget hann göra 2–2 innan periodens slut.

Sent avgörande

Carl Klingberg gjorde 3–2 i tredje perioden, vilket såg ut att bli avgörande. Men Lions tog ut målvakten och satte kvitteringen med en halvminut kvar av ordinarie tid.

I förlängningen var det mållöst till den sista minuten då hemmalaget satte segermålet.

– Vi vaskar ändå fram flera bra chanser och borde nog ha kunnat avgöra. Lite oflyt var det, säger Stephan Lundh till GP.