Så gick det i övriga matcher

Västerås-Bofors 0-3

Bofors satte stopp för sviten.

Nu är inte Västerås längre obesegrade efter full tid den här säsongen.

Carl Berglund gjorde 1-0 till Bofors knappt 15 minuter in på den första perioden, men i en händelsefattig match dröjde det ända till den tredje perioden innan nästa mål kom.

Den här gången spelade Berglund fram till Johan Nilssons 2-0, innan Tobias Thermell fastställde slutresultatet.

Västerås, som trots förlusten fortsatt är i serieledning, sköt bara fjorton skott på mål på hela matchen. Nio av dem kom i den andra perioden.

Bofors klättrade i och med segern upp på tredje plats i tabellen.

Örebro-Troja/Ljungby 2-6

Södertälje, Rögle och Malmö fanns på listan sedan tidigare.

Mot Örebro ordnade Troja/Ljungby ytterligare en seger mot ett tippat topplag.

Sju minuter in på den tredje perioden exploderade matchen. Efter Patrik Kannerlings 3-1-mål till Troja föll ytterligare fyra mål inom loppet av drygt nio minuter.

Men bara ett av dem gjordes av Örebro, som totalt sköt 40 skott på mål.

Borås-Rögle 3-5

Rögle kom till Borås med en tung säsongsstart och tre raka förluster bakom sig.

Borås tog också ledningen genom Jens Karlsson.

Men sedan vände Rögle och hade efter Magnus Häggströms första av två mål för kvällen, 55 sekunder in på den tredje perioden, gått ifrån till 4-1.

Trots segern har Rögle en bra bit upp till toppskiktet av tabellen.

Skåningarna ligger på tionde plats med tolv inspelade poäng.