Brynäs vände ett 0–2-underläge mot Linköping.

I förlängningen sköt Anton Rödin segern till hemmalaget.

Jag skjuter i tid den här gången och det gick ju hem, säger matchhjälten till C More.

Brynäs IF

Linköping hade en bra förstaperiod borta mot Brynäs. Vilmos Gallos och Linus Hultström såg till att gästerna hade en 2-0-ledning i paus.

Men i andra kom Brynäs tillbaka i matchen efter att Nick Olsen satt reduceringen och Dmytro Timashov kvitterad.

PLUS: JÄTTELISTA: Här är kioskpriserna i SHL & hockeyallsvenskan

Fyra minuter in i den tredje perioden vände Niklas Friman matchen för Brynäs. Det såg ut att räcka till seger för hemmalaget, men med en minut och elva sekunder kvar satte Christoffer Ehn 3–3 efter att Linköping tagit ut målvakten.

”Bra moral”

Matchen gick till en förlängning och med 23 sekunder kvar sköt Anton Rödin snyggt extrapoängen till Brynäs.

– Jag fick åka med pucken länge och jag ville inte skjuta i blocket. Jag skjuter i tid den här gången och det gick ju hem, säger han till C More och fortsätter:

– Första perioden är inte bra. Vi släpper upp dem till 2-0. Efter det tycker jag att vi gör det bra. Vi har bra moral och vet att vi har det i oss, det gäller bara att inte släppa iväg dem i början.