Dagens namn: Ursula, Yrsa

”Var hemskt att se”

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-02

Modo vaknade efter Challes hårtork

Modos tränare Charles Berglund bytte ut förstemålvakten efter tio minuter och levererade i periodpaus en rejäl sågning av sitt manskap.

Det fick Modo-spelarna att vakna, jaga ikapp från 0-3 till 3-3 och vinna matchen mot Brynäs efter straffar.

– Fy fan är väl ett bra ord, sade Berglund efter den första perioden.

Challe Berglund var besviken på sitt Modo.

Det första kom efter 43 sekunder, det andra efter tre minuter och det tredje med bara en halv period spelad. Vi pratar om mål för Brynäs och det fick Modos tränare att agera direkt.

”Är hemskt att se vissa aktioner”

Charles Berglund bytte ut Tuomas Tarkki och kastade in Nicklas Dahlberg i mål. I periodpaus sågade “Challe” sedan Modo-spelarna.

Hur vill du sammanfatta perioden?

– Fy fan är väl ett bra ord? Eller två ord. En bra mening i alla fall. Det är hemskt att se vissa aktioner ute på isen, sade Berglund till Canal Plus.

”Är inte kul att se”

Men det var långtifrån bara Tarkki som fick sig en känga av Berglund.

– De får ett friläge för att vi är för ivriga trots att vi pratat om tålamod och vet att de är duktiga i spelvändningarna. När de får göra 2-0 är det sedan en mot fyra. Han får ändå åka in, ta avslut och sedan bara slå in returen. Det är inte kul att se.

Efter hårtorken vaknade Modo på ett imponerande sätt. Sakta men säkert åt de sig ikapp och när klockan stod på 17:29 i den sista perioden var Modo i kapp, tack vare Charlie Cooks 3-3.

Morten Madsen fullbordade sedan vändningen med sitt avgörande mål i straffläggningen