Dagens namn: Nils

Björklöven slog Malmö

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-01-22

Avgjorde med fem minuter kvar

Björklöven tog en viktigt seger borta när man besegrade serietvåan Malmö med 4–3. Gästerna skaffade sig 2–0 men Malmö vände till 3–2 bland annat tack vare två mål av Andre Savage. Björklöven kom dock tillbaka och Nicklas Johansson satte 4–3 med dryga fem minuter kvar.

Umeålaget har nu en poäng upp till femman Almtuna och sex poäng till fyran Rögle. Rögle förlorade hemma, 4–5, mot serieledande Skellefteå trots att man vände 0–3 till 4–3 i andra perioden. Pär Arlbrandt gjorde två mål för hemmalaget men gästernas Andreas Paulsson var värre med tre för gästerna.

Almtuna hade 2–0 borta mot Nyköping efter en pass och ett mål av Marcus Ragnarsson. Men även här vändes matchen och Nyköping vann med 3–2.

AIK tappade sjätteplatsen till Björklöven efter 3–4 borta i Oskarshamn.