Dagens namn: Dag, Daga

Björklöven vann svängig match

Publicerad 2015-12-08

Tappad 2-0-ledning till 2-3 men då reste sig Björklöven igen.

Stor segerorganisatör: Alex Hutchings som både kvitterade och avgjorde i förlängningen.

– Det känns jättebra, säger han i C More.

Björklöven kom till Karlskoga i ett starkt poängbehov efter en långvarig formsvacka. De kopplade också greppet om matchen.

Mike Banwell gjorde säsongens första mål till 1-0 efter knappa 15 minuter och Pär Edblom styrde in 2-0 i början av andra perioden. Men sedan kom raset.

Henrik Björklund reducerade i fem mot tre. Erik Thorell fick sedan en kvittering bortdömd innan Mikael Eriksson och brorsan Gustaf Thorell fullbordade vändningen.

Två poäng från playoff

Men det blev inte en ny förlust för Umeålaget. Med 3,11 kvar tog Alex Hutchings matchen till förlängning som bara hann gå 1,01 innan samme Hutchings smällde in segerpucken.

– Vi fortsatte bara att pressa, det känns jättebra. Alla vinster är jätteviktiga för oss nu, säger Hutchings i C More.

De två poängen gör att Björklöven nu bara har två poäng upp till playoffplatsen.