”Vet inte vad han tänker på”

Publicerad 2011-09-22

Jättebjudning när Fasth tog revansch

Viktor Fasth tog revansch och höll nollan när AIK slog Modo med 2-0.

Störste AIK-hjälten var ändå Modos Nicklas Danielsson som bjöd på det förlösande 1-0-målet.

– Jag vet inte vad han tänker på, säger AIK:s Oscar Steen, som utnyttjade misstaget, till Canal Plus.

Viktor Fasth läckte och blev syndabock senast när AIK förlorade derbyt mot Djurgården. Alla eventuella tvivlare fick dock en rejäl uppvisning av 29-åringen redan i matchen efter då Fasth höll nollan mot Modo.

”Ser nonchalant ut”

Det, och en superbjudning, gav AIK tre poäng.

19:28 in i den andra perioden spräckte bortalaget nollan med god hjälp av Nicklas Danielsson. Modo-spelaren gav bort pucken i egen zon, med en man mer på isen, till Oscar Steen som blev helt fri med Mikael Tellqvist.

– Det händer inte så ofta. Jag vet inte riktigt vad han tänker på. Men det är bra för mig. Det var roligt. Det ser lite nonchalant ut nästan, säger Steen.

”Brukar lägga den där”

29-åringen gjorde inget misstag när han fintade Tellqvist och vinklade in ledningsmålet mellan benen på målvakten.

– Jag brukar försöka lägga den mellan benen och det lyckades den här gången.

4:08 in i den sista perioden stängde sedan David Lillieström-Karlsson tillställningen med 2-0-målet.