Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-30

Det var aldrig något snack.

Team Jagr tog en helgjuten seger mot Team Jasjin i KHL:s All Star-match.

Planens ende svensk, Mattias Weinhandl, stod för matchens delikatess.

– Sådana här matcher ger enbart positiva upplevelser, oavsett resultatet, sa Mattias Weinhandl till Sportbox.ru inför matchen mellan Team Jasjin (Ryssland) och Team Jagr (Övriga världen).

Weinhandl. FOTO: BILDBYRÅN

Och nog blev det en positiv upplevelse alltid – för de utländska stjärnorna i alla fall.

Danis Zaripov gav Team Jasjin ledningen redan efter två minuter, men sedan var det ett betydligt mer motiverat Team Jagr för hela slanten.

Weinhandl glänste

När Mattias Weinhandl, som blev inröstad i förstafemman av fansen, petade in en puck via köksvägen efter 15 minuter av första perioden hade importerna gått ifrån till 4-1.

I början av andra visade svensken återigen prov på sin stjärngläns.

Fri med målvakten Georgij Gelasjvili vek han ut från målet och tunnlade sin försvarare med en passning bakom ryggen som radarpartnern från Dynamo Moskva, Jiri Hudler, sprättade upp i krysset.

Arenan – Europas främsta

Segersiffrorna skrevs till 11-8 i Team Jagrs favör, som därmed upprepade bedriften från förra året på Röda torget.

Annars låg mycket fokus på den nya arenan i Minsk, med plats för 15 000 åskådare, som beskrivs som Europas främsta.

– Det är bara att gratulera Minsk till att de fått en sådan fin arena, säger Team Jasjins coach Vjatjeslav Bykov till Radio Majak.