Dagens namn: Ludvig, Love

Hattrick räddade Karlskrona från förlust

Publicerad 2013-11-18

Jensen: "Ska in och visa att vi inte förlorar två raka matcher"

Med 12.15 kvar av den sista perioden låg Karlskrona under med 2-1 mot bottenlaget Troja-Ljungby.

Efter en makalös avslutning – med fem mål i sista perioden – kunde ändå Karlskrona vinna med 6-2.

Mycket tack vare tremålsskytten Jesper Jensen.

– Det är kul att sådant händer, säger han.

Det var en sömnig första period mellan Karlskrona och Troja-Ljungby. Det skulle dock bli bättre och inför den tredje perioden hade bottenlaget Troja-Ljungby gått upp i ledningen med 2-1.

Karlskrona var inte att känna igen men i den tredje perioden satte laget fart.

– Vi säger som grupp att vi ska in och visa att vi förlorar inte två matcher på rad och inte på hemmaplan, säger Karlskronas Jesper Jensen till Sportbladet.

Hattrick från Jensen

Det var också just Jesper Jensen som visade vägen för hemmalaget genom två snabba mål.

Matchen var vänd men Jensen och Karlskrona var inte nöjda där.

Med mindre än två minuter kvar av matchen gjorde Jesper Jensen sitt tredje mål för kvällen.

– Det är kul att sådant händer. Det var nog när jag spelade i Danmark det hände senast, säger han.

Det blev inget äkta hattrick då lagkamraten Alexander Bergström gjorde ett mål emellan. Känns det surt?

– Haha jo precis. Nej, det spelar inte så stor roll, det var sköna tre poäng.

Till slut vann Karlskrona med 6-2 efter att laget gjort tre mål under matchens två sista minuter.

I och med segern ligger Karlskrona kvar på en andra plats medan Troja-Ljungby parkerar sist i tabellen.