En klassisk kedja i Djurgården var glamour-kedjan. En formation bestående av Espen Knutsen, Patric Kjellberg och Fredrik Bremberg.

Men en ny kedja, med ett coolt namn, har uppenbarat sig.

GES-kedjan.

Mathias Guter, Joakim Eriksson och Marcus Sörensen. GES bjöd på härlig underhållning på fredagskvällen när Djurgården slog ett försvagat Pardubice i Hovet.

”GES” bakom showen

Djurgården tog ledningen med 2–0 i den första perioden och båda gångerna låg GES bakom showen, i synnerhet Sörensen som iskallt gjorde 2–0 mellan benen på tjeckiske målvakten Dolejs.

Matchen, precis som alla andra på försäsongen, stördes av många utvisningar. Under långa stunder bytte lagen powerplay och spelet förändras till att bli likt det som presteras på en handbollsplan där lagen byter anfall med varandra.

I den sista perioden kvitterade Pardubice Djurgårdens ledning, men hemmalaget svarade snabbt och brunkaren Ahlén styrde in det så viktiga 3-2.

Djurgården är fortfarande obesegrat i European Trophy 2013.

Bäst i Djurgården var målvaken Reideborn samt nämnda GES-kedjan.