Rögle förlorade med 3-0 mot Davos och Ted Brithén hann bara spela två minuter

Rögles sejour i Schweiz slutade med förlust med 3-0 efter 60 minuter.

För Ted Brithén tog matchen slut redan efter två minuter.

Centern åkte på en smäll i huvudet och lämnade isen fort.

Spelarna hann knappt gå in på isen och blåsa i gång matchen innan Ted Brithén, 21, fick en smäll i huvudet i mittzon.

Han blev snabbt ledd av isen och fick så ont att han inte dök upp något mer. Anledningen till att han inte återkom sägs vara en försiktighetsåtgärd.

I stället fick  Thomas Spelling kliva in på hans plats.

Spelet mellan Rögle och Davos var inledningsvis växlande men efter drygt sju minuter kunde Davos ta ledningen i powerplay, och det var inhopparen Spelling som var utvisad.

Målchanserna var förhållandevis få både i första och i andra perioden. Därför stod sig 1-0 till Davos enda till sista 20 minuterna.

”Vi skapar mycket chanser”

Rögle började då satsningen för en kvittering och det resulterade bara i ytterligare två baklängesmål. Ett backskott från Davosklubba gick in efter 7:30 och med knappa minuter slogs 3-0 också in i tom kasse.

– Även om vi först vann två matcher och sen förlorade två i Schweiz så tycker jag att spelet har sett bättre och bättre ut. Visst hade jag varit ännu lugnare och gladare om vi hade gjort fem mål idag, men samtidigt skapar vi mycket chanser, säger tränaren Dan Tangnes till Helsingborgs Dagblad.