Ängelholmsklubben slog även Björklöven med 3–1 på söndagen.

Helt själv åkte den inbitne supportern först de 150 milen i bil upp till Haparanda för att se lagets match mot Asplöven.

– Jag är väl lite dum i huvudet som gör en sådan här resa, sade Hansen till Helsingborgs Dagblad då.

Rögle vände och vann

På vägen hem gjorde han även ett stopp i Umeå för att se mötet med Björklöven på söndagseftermiddagen.

Då vann Rögle igen.

Norrlandsäventyret slutade alltså i succé för Hansen, som däremot fick se sitt lag hamna i ett underläge.

Björklöven, som hade vunnit tio av elva matcher, tog ledningen genom Stefan Öhman i den andra perioden. Men kort efteråt kvitterade Erik Thorell för Rögle och innan pausvilan gav Dennis Everberg Ängelholmsklubben också ledningsmålet.

Och mitt i hemmapressen i slutskedet av matchen skickade sedan Kelsey Tessier in pucken i öppen kasse och fastställde slutresultatet 3–1 till Rögle.

Oavgjort för 13:e gången

På söndagseftermiddagen vann även Mora på hemmaplan mot Malmö med 3–0 och Timrås match blev oavgjord efter ordinarie matchtid – för 13:e gången den här säsongen – innan Medelpadlaget slog Troja/Ljungby efter straffar.

Oskarshamn utmanar nu också topplagen efter bortasegern, 2–1, mot Almtuna.