Så slutade kvällens övriga matcher

Almtuna-Oskarshamn 4-2

November har varit en becksvart månad för Almtuna.

Trepoängaren mot Oskarshamn var den första sedan hemmamötet mot Sundsvall den 31 oktober.

Drygt fyra minuter in på den andra perioden gjorde Jonas Westerling 4-0 till Almtuna. Då bytte Oskarshamn målvakt från Alexander Bengtsson till Robin Andersson.

Det gav en viss effekt.

Halvvägs in i den tredje perioden var Almtunas försprång halverat, men i tom bur kunde Stefan Gråhns fastställa slutresultatet till 5-2.

Almtuna passerade därmed Tingsryd i tabellen och klättrade upp på elfte plats.

Rögle-Tingsryd 4-3

Rögle är hockeyallsvenskans näst sämsta lag på hemmaplan.

I mötet mot Tingsryd såg det dock länge ut att bli seger efter ordinarie matchtid.

Tre minuter in på den tredje perioden kvitterade 19-årige Agust Carlsson till 2-2 med sitt första mål i hockeyallsvenskan och därefter gjorde Ted Brithén även 3-2 till Rögle.

Men med endast 1.11 kvar att spela räddade Dustin Johner poäng åt Tingsryd med sitt 3-3-mål.

Matchen gick sedan till straffar, där Alexander Bergström fixade extrapoängen åt Rögle.

Sundsvall-Västerås 2-7

0-3 i baken efter första perioden.

Då orkade jumbon Sundsvall inte resa sig.

Efter en jämn mittakt kunde Västerås glida ifrån ytterligare i den tredje perioden.

Markus Ljungh kunde till slut fastställa slutresultatet till 7-2 efter att Sundsvalls Adam Pettersson fått matchstraff efter en armbågstackling. Strax efter det fick även Tobias Lindström och Stefan Söder lämna isen efter ett slagsmål.

Västerås har nu bara två poäng upp till Leksand, som innehar den tredje och sista direktplatsen till kvalserien.

Troja-Ljungby-Borås 4-3

Han ansågs inte vara bra nog i Örebro och fick lämna klubben efter att ha fått knapert med speltid.

I stället vände Joel Johansson hem till Troja-Ljungby.

Där har gått desto bättre för den 21-årige backen.

I spel fem mot tre fixade han segern mot nästjumbon Borås genom att panga in matchavgörande 4-3 och göra mål för andra matchen i rad.