Modos förstakedja glödhet

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-08

Sänkte Rögle i bottenmötet

Niklas Sundström & co jublar.

Modos andra raka hemmaseger – och en mycket viktig seger för Örnsköldsvikslaget. Matchen hade svårt att få fart, och fick det inte förrän i andra perioden.

Detta sedan Rögle i slutet av den första tagit ledningen när Modo spelat fem mot fyra – och Modo sedan direkt kvitterat i samma power play–spel. Mycket Modo i andra perioden, men hemmalaget var väldigt virrigt i egen zon. Rögle gick till ledning innan Modo med två mål tog över den. Ett tidigt 4–2–mål i sista perioden satte sedan Modo i förarsätet och Rögle var sedan aldrig ett reellt hot mot hemmalaget – där förstakedjan Med Niklas Sundström, Per–Åge Skröder och Patrick Yetman som vanligt spelade en avgörande roll. Kedjan gjorde fyra av målen, och totalt tolv poäng.