Oskarshamn-Leksand 1-3

Tio poäng efter sju omgångar och åttonde plats i tabellen.

Leksands sämsta start sedan säsongen 2006/2007.

Men mot Oskarshamn kom en skön seger.

Jens Bergenström gjorde 1-0 efter mindre än två minuter av matchen och efter att Filip Forsberg och Tommy Enström utökat till 3-0 i den andra perioden var segern i hamn.

Leksand klättrade därmed tre placeringar, upp till femte plats.

Södertälje-Tingsryd 4-1

Södertäljes segertåg i Axa sports center fortsätter.

4-1-vinsten mot Tingsryd innebar den fjärde raka fullpoängaren för SSK, som fortfarande inte tappat poäng på hemmais.

Tyngre för Tingsryd som står kvar på en poäng efter åtta omgångar.

Rögle-Mora 3-5

Både Rögle och Mora jagade sin första seger på tre matcher.

Det var Rögle dominerade spelet och såg halvvägs in i den tredje perioden ut att gå mot seger.

Då small det till.

På exakt två minuter vände Mora från 2-3-underläge till ledning med 5-3 efter mål av Jonathan Johansson, Alexander Sundström och Dion Knelsen.

På grund av förlusten halkade Rögle ner till elfte plats i tabellen.

Sundsvall-Örebro 2-4

Niklas Zetterström - comeback efter skada - och Aatu Hämäläinen såg till att Sundsvall kunde gå till den första periodvilan med en 2-1-ledning.

Men på drygt fyra minuter i den andra perioden gjorde Örebro tre snabba mål och säkrade med det segern.

Örebro har plockat 18 poäng på de åtta första omgångarna och ligger på tredje plats med sämre målskillnad än Malmö.

Sundsvall får fortsätta jaga första segern efter ordinarie matchtid.