Ersberg skadad

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-16

Tomas Holmström gjorde sitt nionde mål för säsongen och Henrik Zetterberg fick med sig en assist när Detroit föll hemma mot Colorado med 3-2.

NHL
Erik Ersberg fick lämna matchen med en skada.

Johan Franzén och Niklas Kronwall hamnade båda på minus ett, medan Red Wings lagkapten Nicklas Lidström lyckades få två plus. Mikael Samuelsson och Andreas Lilja spelade också för Detroit.

Colorados Daniel Tjärnqvist fick se matchen från läktaren.

Los Angeles Kings målvakt Erik Ersberg fick avbryta matchen mot San Jose Sharks på grund av skada. Det efter sex minuter av andra perioden som Ersberg skadade sig i samband med en räddning. Jason LaBarbera ersatte.

Ersberg var annars stabil och räddade tio av elva skott under tiden han spelade.

Utan svensken i mål tappade Kings sin 2-1-ledning och föll till slut efter straffar. Slutresultat: 3-2 till suveräna Sharks, som därmed satte NHL-rekord för flest poäng (52) efter 30 omgångar.

Douglas Murray spelade 18.39 för Sharks och slutade på minus ett, medan Oscar Möller hann med ett skott på mål under de 6.35 han spelade för Kings.