Linus Omark och Johan Harju i Dynamo Moskva.

Tillbaka från Karjala Cup.

Och Dynamo Moskvas svenskar producerade direkt.

Tillsammans låg de bakom 3-1-segern mot Neftechimik Nizjnekamsk.

Dynamo Moskva fick en bra omstart i KHL efter Karjala Cup-uppehållet. Neftechimik Nizjnekamsk gjorde visserligen matchens första mål, men sen tog huvudstadslaget över.

Drygt sex minuter in i den andra perioden spelade Mattias Weinhandl fram till Jiri Hudlers 1-1.

Bara en minut och 13 sekunder senare tog man också ledningen efter att Johan Harju assisterat Linus Omark, som elegant lurade Neftechimiks försvar och målvakt.

Innan den sista periodpausen låg Omark dessutom bakom Vadim Jepantjintsevs 3-1, som också blev slutresultatet.

Omark – matchens stjärna

För sina två poäng blev Omark sedermera utsett till matchens stjärna tillsammans med Jiri Hudler och målvakten Michail Birjukov.

Jonas Andersson spelade fram till två mål när Dynamo Minsk vann mot Lada Togliatti med 5-4 efter straffar.