Bofors är ett topplag i allsvenskan. På allvar.

Karlskoga-laget har lika många poäng som tabelltvåan Leksand efter 18 spelade omgångar.

Serieledare är Växjö som har två poäng mer.

Ett fantastiskt facit av Bofors så här långt.

Mora började bäst. Laget fick utdelning i första perioden och i början av andra.

Men sedan vaknade Bofors och vände på matchbilden totalt.

Tredje perioden slutade 0–3 och 2–5 slog Björn Kindahl in i tom bur.

Mora är åtta och har sex poäng upp till Bofors och Leksand som har andraplatsen.

Björklöven–Växjö 5–4 efter förlängning

Björklöven – krislaget – tog två viktiga poäng mot serieledarna Växjö.

Umeålaget är nästjumbo men imponerade, och det är inte vanligt för den här säsongen. Efter en period stod det 2–1 men det var rejält i underkant. Löven hade 19–6 i skott. Och den statistiken ljög inte. Ledningen kunde varit betydligt mer.

I mittperioden åkte hemmalaget på en chockstart. Växjö gjorde två snabba mål och hade plötsligt ledningen. Framför allt var det oturligt för Björklövens målvakt Patrick Galbraith.

Men man kom igen. Och i slutet av akten kvitterade hemmalaget.

Växjö åkte sedan på ett till baklängesmål – men återigen kvitterade smålänningarna.

I förlängningens slutminut avgjorde Johan Wikström.