Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-27

Gjorde sitt första mål för säsongen

Johnny Oduya, till vänster, avgjorde mot Florida.

Johnny Oduya vet att välja sina tillfällen.

Inatt gjorde han sitt första mål för säsongen. Ett mål som kom på övertid och gav hans Devils segern över Florida med 3-2.

NHL

Det återstod mindre än en minut av övertiden när Oduya, 27, avlossade stora bössan mot Craig Anderson i Panthers-buren. Pucken hittade in mellan plockhandsken och benskydden.

– Jag hittade nätmaskorna och det är alltid trevligt, sa Oduya. Jag gör inte så många mål.

Oduya passade även fram till Devils första mål, signerat Brian Gionta. Som belöning utsågs svensken till matchens bäste spelare.

Devils såg länge ut att vinna redan efter 60 minuter, men Florida både reducerade och kvitterade under tredje periodens sista 2.19. 2-2-målet föll med åtta sekunder kvar.

Men tack vare ”Johnny Orr”, som han kallas efter ett drömmål i fjol, blev kvällen ändå lyckad för Devils.

Totalt har den förre Djurgårds- och Frölundabacken gjort 11 poäng på 21 matcher i år – ett facit som pekar på att hans personbästa på 26 poäng från ifjol är på väg att bräckas.