Angers målsuccé fortsätter

Publicerad 2011-09-23

Låg bakom segern mot Sundsvall

Sundsvall – Almtuna 2-4

Niklas Anger fortsätter att göra mål. Almtunaforwarden satte mål nummer fyra och fem för säsongen när han skickade in 1-0 och matchvinnande 3-1 på bortaplan mot Sundsvall i en match som Uppsalalaget till slut vann med 4-2.

Sundsvall vann skotten med totalt 36-24, men fick bara hål på målvaktsdebutanten Alexander Hamberg, 26, i Almtunakassen två gånger under matchen.

Almtuna tog därmed första segern för säsongen.

Rögle – Bofors 4-2

Rögle har gjort för vana att slå till sent i matcherna.

Senast mot Almtuna kvitterade Sean Curry med bara tre sekunder kvar och blev poängräddare, och mot Bofors på hemmaplan var det dags igen. Med en minut och 14 sekunder kvar gjorde Daniel Sondell matchvinnande 3-2 innan Eric Himelfarb kunde öka på till 4-2 i tom bur.

Rögle, som vann skotten med 37-29, tog därmed säsongens första trepoängare.

Borås – Tingsryd 3-2

Borås ordnade säsongens första seger via en 3-2-viktoria mot Tingsryd.

Avgörandet kom i början av den sista perioden då västgötarna gjorde två mål inom loppet av två minuter. Först satte nyförvärvet Brent Davidson 2-1 och strax därefter utökade fjolårets målkung Henrik Eriksson till 3-1.

Tom Koivisto reducerade i spel sex mot fem i slutminuterna, men närmare än så kom inte smålänningarna.

Borås vann också skotten med klara 41-24. Tingsryd har ännu inte vunnit under säsongen.