Här tycker skottarna att bollen är ute

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-11

Ola Toivonen satte 3–0 efter tveksam situation

Kim Källström blev inbytt till den andra halvleken och visade direkt att han var spelsugen.

Med en djupledslöpning och snygg passning assisterade han Ola Toivonen vid 3–0-målet.

Men frågan är, var bollen utanför kortlinjen innan Källström passade?

Sverige ledde med 2–0 efter första halvleken efter mål av Zlatan Ibrahimovic och Emir Bajrami.

Till den andra halvleken gjordes två byten. Sebastian Larsson gick in istället för Mikael Lustig och Kim Källström gick in istället för Pontus Wernbloom.

Efter tio minuters spel visade Kim Källström att han vill ha en plats från start till det kommande EM-kvalet.

Ogiltigt mål

Efter en djupledslöpning passade han bollen in i banan till Ola Toivonen som kunde nicka in 3–0.

Skottarna var riktigt upprörda efter målet och menade att bollen hunnit över kortlinjen innan Källström skickat iväg den till Toivonen och på tv-repriserna ser den ut att vara precis på gränsen.

– Den är nog ute, säger TV8-experten Ola Andersson.

”Lite besviken”

Men målet godkändes och 3–0 blev också slutresultatet.

Toivonen var nöjd med att till slut sätta en boll.

– Jag var lite besviken på mig själv efter första då jag hade så många lägen men missade. Det var skönt att få sätta en i andra sen, säger Toivonen efter matchen till TV8.