Lobbade målvakten – med ett vristskott

Uppdaterad 2012-02-13 | Publicerad 2012-02-12

Hattrick av Ronaldo – efter osannolik pärla

Real Madrid var skakat mot Levante.

Då klev Cristiano Ronaldo fram med ett hattrick varav det tredje målet i 4-2-segern var en osannolik pärla.

Real Madrid kunde gå ifrån till tio poäng försprång före Barcelona i ligatoppen vid seger hemma mot Levante. Då såg laget ut att ha drabbats av titelfrossa.

Tog bollen med händerna

Gustavo Cabral gjorde 1-0 för Levante redan efter fem minuter men i den 43:e minuten gav Vicente Iborra bort allt hopp om en skräll. 24-åringen tog emot en boll i straffområdet med händerna, orsakade en straff och blev utvisad.

Straffen satte Cristiano Ronaldo kyligt i mål som start på sin uppvisning. Ledningsmålet gjorde Ronaldo efter 50 minuter och sedan drog 27-åringen till med ett osannolikt skott.

Stenhårt lobbskott

Ronaldo bröt in från vänster och bombade iväg en vrist från dålig vinkel. Bollen såg ut att vara på väg högt upp på läktaren men vände i luften och dök ner över målvakten. Ett stenhårt lobbskott som sällan skådats.

Karim Benzema stängde sedan matchen med sitt 4-2 och såg till att Real Madrid har ett järngrepp om ligatiteln.