Publicerad 2013-03-07

...men stängs av efter ännu en filmning

Chockad över det gula kortet.

Gareth Bale glöder.

I kväll gjorde Tottenham-spelaren ett speciellt hattrick när Inter besegrades med hela 3-0 på White Hart Lane. 23-åringen gjorde mål, assist och fick gult kort för filmning. Nu är han avstängd i returen.

Han forsar förbi försvarare, slänger in precisa inlägg och dundrar in bollarna. Han gör till och med mål med huvudet – Gareth Bale är i sitt livs form.

I dag var han den store regissören när han, ännu en gång, briljerade mot Inter i första åttondelsfinalen i Europa League.

Bale gjorde själv 1-0 i första halvlek och hjälpte sedan till att stänga matchen när han i andra halvlek slog hörnan som Jan Vertonghen nickade in 3-0 på.

Spurs andra mål föll redan i 18:e minuten genom Gylfi Sigurdsson, som högg på en retur efter en riktig upprullning.

Avstängd för filmning

Trots sin poängproduktion (Bale har gjort 16 mål bara i ligan den här säsongen) har walesaren stämplats som en filmare, och har många gånger varnats för sina lätta fall.

Så blev det även i dag då han, enligt domaren, självmant föll mot marken i en närkamp med Walter Gargano.

Det gula kortet är hans tredje i turneringen och nu är han avstängd i returen på San Siro.

Sent i matchen fick inbytte Rodrigo Palacio, som med två sena mål räddade Inter i helgen, ett friläge men Brad Friedel bjöd på en fin parad och italienarna fick lämna London mållösa.