Fyra gula och ett rött kort i den första halvleken

I går attackerades Juventus spelarbuss med ägg och stenar - från de egna fansen.

Och inte lär supportrarna vara mer nöjda efter stormatchen på San Siro.

Inter vann den griniga tillställningen med 2-0.

Inter-Juventus är en stormatch i Italien.

Det märktes väl i den första halvleken av kvällens match.

Fyra gula och ett rött kort delades ut bara under de första 45 minuterna, då heta känslor och fula tacklingar avlöste varandra.

Tabellsexan Juventus, som kämpar om att nå upp till en av Champions League-platserna i tabellen, tvingades tidigt spela med en man mindre.

I en match där Juventus först haft greppet om spelet, men sedan släppte in Inter alltmer fick Mohamed Sissoko sitt andra gula kort och visades ut i den 37:e minuten efter en riktigt ful tackling på Inters Javier Zanetti.

Maicon gjorde drömmål

Lagen gick till pausvila med ställningen 0-0, men andra halvlek tillhörde hemmalaget.

Såväl Samuel Eto'o som Diego Milito hade bra lägen att ge Inter ledningen, men det var inte förrän i den 75:e minuten som 1-0-målet skulle komma.

Maicon tog snyggt ner bollen med knäet och drog iväg ett kanonskott på volley, som helt ställde Juventus Gianluigi Buffon i målet. I den 90:e minuten fick sedan Samuel Eto'o utdelning på alla sina lägen, då han fastställde slutresultatet.

Med en match mer spelad toppar Inter Serie A, två poäng före Roma.