Dubbla målvaktstabbar sänkte Chelsea

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-07-24

Cechs ersättare pallade inte för trycket

Petr Cech är borträknad till säsongsstarten på grund av en vadskada.

När Chelsea mötte Ajax i en träningsmatch fick Ross Turnbull ersätta och han bjöd på två praktmisstag som hjälpte holländarna till segern.

Premier League-öppningen ligger bara veckor borta och Chelsea kommer förmodligen att behöva inleda säsongen utan sin förste målvakt Petr Cech som slet av en vadmuskel tidigare i veckan.

När Chelsea spelade sin andra träningsmatch mot Ajax på fredagen ställdes unge Ross Turnbull i buren, under den första halvleken.

Det resulterade i två målvaktstabbar.

Slarvade med bollen

I den sjätte minuten släppte han in Jeffrey Sarpongs crossboll och innan första halvlekens slut lämnade han öppet mål åt Siem de Jong efter att tappat bollen utanför målområdet.

Henrique Hilario fick ersätta i den andra halvleken och Chelsea förlorade till slut med 3–1. Chelseas mål gjordes av Daniel Sturridge.