Uppdaterad 2016-03-02 | Publicerad 2016-03-01

Elva matcher utan förlust.

Och i dag kom tredje raka vinsten för Chelsea som nu är åtta i Premier League.

– Det var hemskt i slutet av matchen, säger Chelseas Gary Cahill enligt BBC.

Den regerande mästaren Chelsea hade en bedrövlig höst. Laget stod för flera fiaskoinsatser och det slutade med att José Mourinho till slut fick lämna klubben i mitten av december.

Guus Hiddink plockades in och tränarbytet har gett effekt. Chelsea har inte förlorat en match i Premier League sedan 1-2 mot Leicester den 14 december. I kväll spelade Londonklubben elfte matchen utan nederlag.

Chelsea tog tredje raka ligavinsten på bortaplan mot Norwich. Det blev en 2-1-vinst.

Costa var offside

I första spelminuten gav Kenedy Chelsea ledningen. På stopptid i första halvlek kom 2-0 av Diego Costa. Reprisbilder visade dock att anfallaren var offside.

Nathan Redmond reducerade för Norwich i den 68:e minuten och öste sedan på för en kvittering. Hemmalaget hade flera bra målchanser, men Chelsea lyckades hålla undan.

– Det var hemskt i slutet. De sista 15-20 minuterna var tuffa. I den första halvleken hade vi kontroll, men i den andra halvleken var det en helt annan match. Det var starkt av dem, säger försvararen Gary Cahill.

Chelsea gick därmed upp på 39 poäng, lika många som tabellåttan Stoke.