Dagens namn: Sibylla

Trelleborg upp i topp

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-08-14

- efter 2–0 mot Assyriska

Trelleborg gick upp i serieledning i kväll i Superettan efter 2–0 hemma på Vångavallen mot Assyriska.

Redan efter en knapp kvart hade hemmalaget kopplat greppet om matchen. 1–0 kom redan efter sju minuter spel av Michael Mensah och i den 14:e minuten utökades ledningen genom Jimmie Augustsson.

Superettan ser mer och mer ut att bli ett slag mellan tre lag, Trelleborg, 41 poäng, Örebro SK, 39, och Brommapojkarna, 38.

Trelleborg dominerade matchen stort, men Assyriska stack upp då och då. Bästa chansen hade Göran Marklund, men hans lobb ur bra läge gick över.

I den andra halvleken dirigerade Trelleborg matchen och laget var bara ett stolpskott ifrån 3–0.

I kvällens andra match spelade Norrköping och Landskrona oavgjort, 3–3, sedan Mathias Eklund kvitterat för gästerna i den 88:e minuten.