James Harper är jätteglad.

Obesegrade i 14 raka matcher i ligan.

Men i kväll gick Liverpool på första pumpen för säsongen.

Reading vann på hemmaplan med 3–1.

Ryan Giggs gjorde sitt 100:e ligamål när han sköt in en målvaktsretur i Manchester Uniteds 4–1-seger mot jumbolaget Derby.

I och med segern är United bara en poäng efter ledarlaget Arsenal i Premier league-toppen, men då har Arsenal en match mindre spelad.

Notervärt för övrigt var att Derbys mål var deras första på bortaplan denna säsong.

Aston Villa, med Olof Mellberg som högerback, klarade inte av bortastarka Portsmouth – trots att ”Pompey” inte vunnit på Villa Park på 38 år. Portsmouth vann med 3–1 sedan den ghanesiska landslagsmannen Sulley Muntari gjort två snygga mål. Segern var deras sjätte raka på bortaplan.

Everton vann med 3–0 mott Fulham sedan Yakubu Ayegbeni gjort samtliga mål i den andra halvleken. Det var faktiskt Ayegbeni andra hattrick mot Fulham, det förra gjorde han 2004.

Chelsea behåller tredjeplatsen i tabellen efter 2–0 hemma mot Sunderland. Andrej Sjevtjenko gjorde ledningsmålet i den första halvleken innan Frank Lampard slog in 2–0 på straff, sedan Danny Higginbotham dragit i Alex tröja.